Auteticitate. Experienta. Frumos.
The happiness of
crafting artworks

Hărti. Cartoane. Lipici. Creioane. Acuarele. Scrisori. Materiale. Toate acestea m-au ajutat sa ma exprim, sa creez si sa ma cunosc.
Cam toata copilăria mea am tăiat, am cusut și am lipit. Am crescut făcând lucruri din imaginație și cu mâinile mele. Pentru că nu aveam jucăriile mele, haine noi (doar preluate de la sora mea mai mare) și lucruri “de-a gata” cum se zice în Iași, mi-am confecționat singură cam tot ce aveam nevoie, aveam nevoie de o identitate. Este un sentiment minunat să poți face tu ceva, chiar dacă nu iese extraordinar din prima, dar este autentic, al tău. Babette Boutique pentru mine este un loc de joacă, locul în care revin la creativitatea mea primara, ludica, naiva și care imi da ocazia sa îmi folosesc la maxim abilitățile care m-au ajutat să navighez prin viata. Sunt fotograf freelancer de 15 ani dar am avut parte de toată gamă de job-uri în primi 10 ani. Am lucrat in IT, in comunicare, grafician, handmade artist, unele au fost full time, altele part time, m-am implicat intr-un ong si am lucrat pe proiecte europene, am avut cu prietena mea cea mai buna un srl, am crezut in proiecte personale dar au esuat, am vrut sa ajut si am facut proiecte pentru alții, practic am trecut prin viață făcând ceea ce îmi place și de cele mai mult ori m-am folosit de ceea ce am invatat in copilarie si am să supraviețuit. De 6 ani sunt pe o linie mai dreapta, am o rutina, reușesc să documentez fotografic evenimentele importante din viață oamenilor, nu m-aș numi fotograf de nuntă sau de famile dar o fac pentru acesta este denumirea cu care sunt oamenii familiarizați, m-as numi mixed artist pentru ca nu fac doar fotografie, nu ma indentific cu aceasta eticheta.
De 3 ani am început proiectul Babette Boutique și mi-am redus la jumătate putinul timp pe care îl aveam disponibil pentru ca am avut un scop. Acela de a creea si de a avea un impact creativ. De 3 ani îmi doresc că Babette Boutque să funcționeze și să îmi aducă proiecte de care să mă bucur si sa inspire. Fotografia imi aduce foarte multe dar nevoiea de a face ceva cu mâinile, de a lipi, a tăia, a găsi cel mai bun design pentru un carton, de a incepe cu un design si a duce la capat un proiect, e sentimentul care ma implineste.  Mă gândesc mult la cât de frumoase ar putea fi lucrurile. Văd frecvent la evenimentele la care particip, produse făcute prost, fără gust și fără să fie operă unei persoane, care nu au nici un sens decât cel funcțional și acela cam îndoielnic. Sunt folosite și apoi aruncate la gunoi. Eu îmi doresc cu proiectul meu să aduc în atenție conceptul de autenticitate in ceea ce consumam, produsul bine făcut care îți creează o experiență, care te bucură și care îți înfrumusețează viață. Ceea ce fac are o valoare artistică, emoțională și calitativă. Colaborez cu producători locali, încerc să găsesc produse eco-friendly și să creez o experiență pentru cumpărător. Susținând artiști locali, contribui la bunăstarea ta, la economia locală, la stoparea comercializarii produselor făcute pe bandă rulată și la dezvoltarea altor artiști.

SHOP
Experienta
Babette
Boutique
Livrare rapida

Imi place sa lucrez bine si unori acest lucru inseamna si rapid, alteori in functie de proiect lucrurile se misca mai greu.
Transmite-mi ce ai nevoie si cand in momentul in care faci comanda, si eu iti voi spune cu aproximatie cat va dura proiectul.
Poate te surprind si va fi gata intr-o zi! 🙂

Nu fac rabat la calitate!

Nu stiu ce inseamna “calitate extra” pentru majoritate dar pentru mine inseamna sa fac totul manual intr-un mod cat mai personalizat, autentic si cat mai atent posibil. Sa folosesc cele mai potrivite materiale pentru fiecare proiect si sa inteleg exact ceea ce isi doreste clientul de la mine. Sa zic NU unde stiu sigur ca produsele nu vor iesi asa cum isi doresc clientii si sa zic DA la ideile la care pot cu adevarat sa contribui. Totul este clar si transparent!

Impachetare gratuita

In intreg procesul livrarii unui produs impachetarea ocupa un loc special pentru mine. Ador sa impachetez. Cred ca este elementul cheie pentru ca produsul sa devina o experienta. Pentru produsele care nu sunt cadou impachetez intr-un fel si daca doriti o impachetare speciala pentru cadou puteti achizitiona in plus un serviciu de impachetare. Vezi aici.

Produsele nu se pot returna

Odata confirmat bunului de tipar si comanda a fost livrata, produsele comandate nu mai pot fi returnate.